Hé jij! Ben jij die nieuwe inspecteur laagspanningsinstallaties waar wij naar op zoek zijn?

Ben jij klaar om de veiligheid- en brandrisico's bij onze opdrachtgevers te achterhalen? Dan hebben wij dé functie voor jou als inspecteur laagspanningsinstallaties. Ben je nog niet gecertificeerd voor deze functie, maar heb je wel affiniteit met elektrotechniek? Geen nood, er ligt een ontwikkelplan voor jou klaar die aansluit bij jouw ervaring.

Dit ga jij doen

Jij gaat als inspecteur dagelijks op stap voor inspecties en metingen aan diverse elektro-installaties. Je verzorgt deze keuringen van A tot Z op locatie bij grote en kleine bedrijven door het hele land. Hierdoor ben jij dagelijks druk bezig met het keuren van installaties, het klantcontract en het schrijven van rapportages. Maar voordat het zover is, ligt er een ontwikkelingsplan voor jou klaar die bestaat uit een reeks van cursussen die ervoor gaan zorgen dat jij kan gaan vlammen als een gecertificeerde elektrotechnische inspecteur. Heb jij de certificering al op zak? Dan kan je direct aan de slag!

Waar wij de beste in zijn

Prokeur voert elektrakeuringen uit voor alle gebouwen en levert een inspectierapport met risicopunten voor een volledige dekking bij brand. Hiervoor zijn wij SCIOS gecertificeerd, waardoor wij iedere gebouweigenaar kunnen voorzien van een professionele keuring. Door de groeiende vraag naar veiligheid kan Prokeur het niet meer bijbenen en dus zijn we op zoek naar een nieuwe elektro-techneut! En daar kom jij om de hoek kijken.

Hier herken jij jezelf in

  • Je hebt affiniteit met elektrotechniek  
  • Je bent een pietje-precies en hebt een neus voor gevaren 
  • Je staat te springen om jezelf verder te ontwikkelen in het elektrovak  
  • Je bent betrokken, proactief en denkt mee met de klant  
  • Je hebt een rijbewijs B(E)

Waarom bij Prokeur?

Er zijn veel redenen waarom het werken bij Prokeur zo leuk is. Maar om het kort te houden, hebben we de belangrijkste redenen even voor jou op een rijtje gezet:

  • Je komt te werken in een jong en snelgroeiend bedrijf, waarmee jij als tweede werknemer maar al te graag meegroeit.
  • Een gezellige en informele werksfeer in het kleine team: jij stapt elke dag met een glimlach je bedrijfswagen in.
  • Een marktconform salaris.
  • Je mag alleen op stap en krijgt dus onbeperkte zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bij goed functioneren staat er een leidinggevende functie op jou te wachten.  
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

Benieuwd naar hoe jouw werkdag eruit kan zien bij Prokeur? Bekijk dan de video hieronder en maak gelijk kennis met jouw eventuele toekomstige collega Lerdy!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Dat is mooi. Wij ook niet! Dus spring achter je laptop en verstuur je cv en een korte motivatie naar Lerdy Duijvestijn (info@prokeur.nl) of bel bij vragen naar 06 50 60 21 28

Meer informatie?

Lerdy Duijvestijn 

info@prokeur.nl

 

Inspecties voldoen aan wet en norm

Inspecties voldoen aan wet en norm

Uw wensen staan centraal

Jouw wensen staan centraal

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Benieuwd naar het verhaal van ProKeur?