Over Prokeur

Prokeur staat voor professionele keuring, opgericht door Lerdy Duijvestijn in verband met de groeiende vraag naar veiligheid en brandveiligheid om de risico’s te verkleinen in de elektrotechniek. Prokeur bied inspecties die voldoen aan wet en norm.

Doordat we over heel de wereld steeds meer afhankelijker worden van betrouwbare en complexe elektrotechnische installaties wordt met name de betrouwbaarheid en (brand)veiligheid steeds belangrijker voor zowel gebouweigenaren als verzekeraars.

Certificering

Sinds maart 2019 is Prokeur gecertificeerd volgens SCIOS Scope 8 en 10 door Bureau Veritas, dit houdt in:

  • Het kwaliteitssysteem van Prokeur voldoet aan ISO 9001
  • De inspecteur in bezit moet zijn van een Scope 8 en Scope 10 diploma.
  • De inspecteur elk 1,5 jaar een praktijkaudit moet afleggen, dit zorgt voor blijvende kwaliteit en deskundigheid van de inspecteur.
  • Het kwaliteitssysteem en de administratie van Prokeur wordt iedere jaar gecontroleerd door middel van een kantooraudit. Dit zorgt voor blijvende kwaliteit en overzichtelijkheid.

SCIOS

De stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS. In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

 

Meer informatie?

IMG_7661.jpg

Lerdy Duijvestijn

info@prokeur.nl

Inspecties voldoen aan wet en norm

Inspecties voldoen aan wet en norm

Uw wensen staan centraal

Uw wensen staan centraal

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Benieuwd naar het verhaal van ProKeur?