Over Prokeur

Prokeur staat voor PROfessionele KEURing. Het jonge bedrijf is opgericht door Lerdy Duijvestijn, die de groeiende vraag naar veiligheid en brandveiligheid zag en besloot om zich in te zetten om de risico’s te verkleinen in de elektrotechniek. Doordat we over heel de wereld steeds afhankelijker worden van complexe elektrotechnische installaties wordt met name de betrouwbaarheid en (brand)veiligheid steeds belangrijker voor zowel gebouweigenaren als verzekeraars. Hiervoor biedt Prokeur inspecties die voldoen aan wet en norm.

Certificering

Sinds maart 2019 is Prokeur gecertificeerd volgens SCIOS Scope 8 en 10 door Bureau Veritas. Dit houdt in dat:

  • Het kwaliteitssysteem van Prokeur voldoet aan ISO 9001.
  • De inspecteur in bezit is van een Scope 8 en Scope 10 diploma.
  • De inspecteur elke 1,5 jaar een praktijkaudit moet afleggen. Dit zorgt voor blijvende kwaliteit en deskundigheid van de inspecteur.
  • Het kwaliteitssysteem en de administratie van Prokeur wordt ieder jaar gecontroleerd door middel van een kantooraudit. Dit zorgt voor blijvende kwaliteit en overzichtelijkheid.

SCIOS

De stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS. In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

 

Prokeur bij how it's done op RTl z 

In juni 2020 was Prokeur te zien bij het programma How It's Done op RTL Z. Bekijk de onderstaande video voor een kijkje achter de schermen:

Meer informatie?

Lerdy Duijvestijn 

info@prokeur.nl

 

Inspecties voldoen aan wet en norm

Inspecties voldoen aan wet en norm

Uw wensen staan centraal

Jouw wensen staan centraal

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Benieuwd naar het verhaal van ProKeur?