Keurplan inspectie belichting

Houden de dagelijkse werkzaamheden binnen jouw bedrijf je constant bezig, waardoor je geen tijd hebt voor andere 'moetjes'? Gaan de deadlines voor de noodzakelijke keuringen van de groeilichtinstallaties soms aan je voorbij? En moet je telkens weer herinnerd worden door de verzekering?

Hoe zou je het vinden als wij jouw zorgen rondom de inspecties uit handen nemen en de terugkerende groeilichtinstallatie keuringen voor je inplannen en uitvoeren voordat de verzekeringsdatum verstreken is? Op deze manier ben jij te allen tijde verzekerd mocht zich een noodlottige situatie voordoen, zoals bij brand... Bovendien worden problemen in de installatie tijdig opgemerkt, waardoor grote kosten kunnen worden bespaard. Als wij deze taak op ons nemen, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het opvragen van offertes, het regelen van de Scope 10 en IB 23 keuringen en ben je altijd verzekerd van een geldige keuring, zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden die jij echt leuk vindt!

Met onze nieuwe service nemen we niet alleen de uitvoering van de groeilichtkeuringen uit handen, maar ook de tijdige planning ervan. Zodra je instemt met het Keurplan, ontvang je na elke vereiste inspectie automatisch een factuur tegen een vooraf afgesproken vast tarief. De keuringen van de hoofd- verdeellichten en het trafo station moeten namelijk jaarlijks plaatsvinden, en de volledige installatie moet eens in de 3 jaar worden gecontroleerd. Door het plannen ervan aan ons uit te besteden, hoef jij je geen zorgen meer te maken over de vervaldatums. Zo zijn alle groeilichtinstallaties te allen tijde geldig gekeurd en ben jij verzekerd, en dit alles zonder dat je vastzit aan een langdurig contract. Je kunt namelijk jaarlijks opzeggen – hoewel je dat waarschijnlijk niet wilt, nadat je hebt gemerkt hoeveel opluchting dit geeft!

De verkoop is geopend: investeer nu in het Keurplan en laat ons je ontzorgen!

Dit wil ik!

*
*
*
*
*
*

Veelgestelde vragen

SCIOS is een kwaliteitskeurmerk voor inspectie en onderhoud van technische installaties. Met een SCIOS keuring ben je er zeker van dat de inspectie volgens de geldende normen wordt uitgevoerd. SCIOS gecertificeerde inspectiebedrijven moeten namelijk aan strenge kwaliteitseisen voldoen en volgen regelmatig opleidingen en trainingen om hun vakkennis op peil te houden. Wij van Prokeur zijn SCIOS gecertificeerd.

De NTA8220 is een norm voor het beoordelen van de brandveiligheid van het elektrisch materieel. De SCIOS Scope 10 keuring voldoet aan de eisen van deze norm.

Jaarlijks worden de hoofd- en verdeelinrichting en/of het trafo station gekeurd. Daarnaast wordt eens per 3 jaar de groeilichtpanelen gecontroleerd.

Meer informatie?

Lerdy Duijvestijn 

info@prokeur.nl

 

Inspecties voldoen aan wet en norm

Inspecties voldoen aan wet en norm

Uw wensen staan centraal

Jouw wensen staan centraal

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Onafhankelijk inspectiebedrijf

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Benieuwd naar het verhaal van ProKeur?